Recensies

Gert Scheffer van Oerrock over KEK!

Met de eerste klanken van KEK kwam er toch even een frisse wind en een feest de herkenning binnen. Golden Oldies die het altijd goed doen, ZZ-top – Gary Moore – AC/DC`s Highway to Hell. Een ijzersterk begin van een band die er duidelijk zin in had en zijn kans schoon zag om de show te stelen. Heerlijke band die het publiek goed wist op te zwepen door hun enthousiaste show. Zanger Henri Groenewold heeft een goede strot en stage presence en dit geldt tevens voor de gehele band. Er wordt met veel energie gespeeld, verrassende arrangementen, en een gedegen geluid. Dit is Rock`n Roll !! Deze band walst loeistrak over je heen.

Dennis Bok van de Music Meeting over KEK!

Leuke band met gevarieerd programma welke op een breed publiek aanslaat. Kek weet met hun enthousiasme de sfeer over te brengen op het publiek!

Ton Eijer van Scooters over Kek!

De band KeK sleept je mee in liedjes met een herkenning die gebracht worden door een vol enthousiaste band die zorgen voor een perfecte avond waar een ieder van kan genieten. Zanger Henri zorgt met zn zware stem dat het gevoel door komt uit de teksten en de band volgt hem door de avond als perfecte begeleiding die het tot een geheel maakt. Zeker de neder pop hits springen er uit bij deze band. Maar net zo goed hoor je classics van David Bowie of Pink floyd maar ook recentere hits laten ze niet ongemoeid zoals Kings of Leon, Liquido of Muse.